Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON

Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON


Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON
Afdeling 10 NON

Afdeling 10 NONAfdeling 10 NON
Afdeling 10 NON

Welkom


Op de website van

postduivenorganisatie

Afdeling 10

Noord Oost Nederland

Divisiespel

Indeling rayon 1

Indeling rayon 2

Indeling rayon 3

Indeling rayon 4

Indeling rayon 5

Indeling rayon 6

Indeling rayon 7

Indeling rayon 8


Al enkele jaren geleden is binnen onze afdeling het divisiespel geintroduceerd. Tot nu toe als test.
De indeling van de divisies was als volgt: Gebaseerd op de klassering Generaal onaangewezen over het voorgaande seizoen werden deelnemers voor het gehele seizoen ingedeeld in divisies. De beste 15% van de deelnemers werden ingedeeld in divisie 1, dan 55% in divisie 2, de laatste 30% in divisie 3.


In 2016 is voor een eerlijker beeld bedacht om dit niet meer te doen op basis van het generaal maar per discipline. Dit is getest met de jonge duivenvluchten. Nu met ingang van 2017 is dit ook bij alle andere disciplines van toepassing.


Hiernaast is per rayon een lijst te vinden met hoe een ieder is ingedeeld. Door de vele mutaties in de winter kan niet alleen rekening gehouden worden met lidnummers van geklasseerde deelnemers maar wordt ook gekeken naar naam en coordinaat. De verenigingen hebben daarnaast de voorlopige lijst kunnen doornemen en eventuele wijzigingen doorgegeven.    


Met ingang van seizoen 2017 worden de kampioenen per divisie tijdens de feestavond gehuldigd. Dezelfde kampioenschappen als gewend bij de "normale" afdelingskampioenen. Behalve voor divisie 3. Daarvoor kennen we als extra 4 zogenaamde maandkampioenen. Mei, Juni, Juli en Augustus.


We hopen hiermee dat het divisiespel de aandacht gaat krijgen wat het volgens ons verdiend en vooral dat liefhebbers er meer plezier van hebben door op gelijk niveau binnen het rayon de sportieve strijd aan te kunnen gaan.


We wensen alle divisiespelers heel veel plezier en succes.


Het bestuur.


  

© Afdeling 10 NON. Webdesign en beheer Aart Bakker

Afdeling 10 Noord Oost Nederland